Belgium Nummer
Nederland Nummer +31-202256186

Google Maps: toegang tot de wereld binnen handbereik

Google Maps is een webkaartservice waarmee u satellietbeelden en straatkaarten kunt verkennen, u informatie kunt geven over verkeersinzichten en u kunt helpen met aanwijzingen voor het bereiken van uw bestemming. Of u nu te voet gaat, tweewielers en vierwielers of met het openbaar vervoer wilt gaan, Google Maps kan u helpen de tijd te besparen en uw inspanningen te besparen. Met Kaarten is het nu echt gemakkelijk om op elk moment overal naartoe te reizen zonder je zorgen te maken dat je onderweg verdwaalt. De aanwijzingen van Kaarten zijn meestal nauwkeurig en de verkeersinzichten zijn ook echt betrouwbaar. De satellietweergave van Kaarten geeft u de mogelijkheid om de wereld te bekijken zonder ergens heen te gaan. Als u zich ergens afvraagt ​​en eerst de plaats wilt controleren, kunt u de satellietweergave van Google Maps inschakelen, die u de realtime beelden van de plaats laat zien.

Google Maps is zowel via computer als smartphone toegankelijk; het is echter handig om de toepassing Kaarten op uw mobiele telefoon te hebben geïnstalleerd, omdat deze in realtime aanwijzingen en instructies voor de weg biedt. Als u een Android-apparaat gebruikt, is de Google Maps-app al op uw mobiel geïnstalleerd. Als het echter nog niet is geïnstalleerd, kunt u het eenvoudig downloaden van de Play Store of de App Store van uw smartphone.

Hulp nodig bij uw Google Maps? U bent aan het juiste adres

Welnu, nu u hier bent en dit leest, gaan we ervan uit dat u Google Maps al hebt gebruikt en hier een probleem mee zult hebben. Als dat het geval is, gefeliciteerd dat u op uw bestemming bent. Of u niet in staat bent om nauwkeurige aanwijzingen voor een bepaalde plaats te krijgen of gewoon geen toegang hebt tot de toepassing Kaarten, u bent bij ons aan het juiste adres. Bij de klantenservice van Google Maps bieden we hulp bij problemen met Google Maps. Dus als u ook in een dergelijke situatie vastzit en een uitweg wilt, gebruik dan ons hulplijnnummer om onze technische ondersteuning nu te bereiken. Als u geen contact met ons kunt opnemen, verliest u de hoop niet, want u kunt nog steeds hulp krijgen. Live-chat met onze klantenservice online en laat hen u helpen met uw problemen.

Problemen met Google Maps lossen we regelmatig op

Hulp nodig bij uw Google Maps-account of -app? U bent bij ons aan het juiste adres. Hieronder vindt u enkele veelvoorkomende problemen met Kaarten die door onze technici in één oogopslag kunnen worden opgelost. Zoek dus hieronder uw probleem en neem onmiddellijk contact met ons op voor hulp.

 • Google Maps reageert niet
 • Deze pagina laadde Google Maps niet correct weergegeven op het computerscherm
 • Fout bij verkrijgen van API-API-fout
 • Ongeldige Key Map-fout bij toegang tot Kaarten
 • Google Maps werkt niet op Google Chrome
 • Fout met verwijzing geweigerd door kaarten
 • Key Map verlopen fout
 • Kan niet inloggen op Google Maps met Google-account
 • Probeer het na een paar minuten fout
 • Serverfout op Google Maps
 • Google Maps-app werkt niet op iPhone
 • Zwart scherm op Kaarten

Heeft u uw probleem hierboven niet gevonden? Maak je geen zorgen, want dit waren enkele voorbeelden en je kunt nog steeds hulp krijgen van onze technische experts. Het enige dat u hoeft te doen, is ons hulplijnnummer voor de klantenservice van Maps bellen en we lossen al uw problemen meteen op. U kunt ook een e-mail achterlaten met betrekking tot uw probleem en we zullen contact met u opnemen zodra we het zien. Trouwens, als je wilt, kun je ook onze zelfhulpgidsen en blogs gebruiken om referentie te krijgen voor het zelf oplossen van dergelijke problemen. Sommige kleine problemen, zoals niet kunnen inloggen of Google Maps niet bijwerken, kunnen eenvoudig worden opgelost zonder technische assistentie. Hoewel u een naslaggids moet gebruiken om de taak correct uit te voeren.