Belgium Nummer
Nederland Nummer +31-297728203

Krijg Details Van Uw Foto's, Maak Qebruik Van Google Lens

Weet je dat je met één klik informatie over je foto's kunt krijgen met Google Lens? Ja, je hebt het goed gehoord. Of je nu de prachtige jurk wilt kopen die je vriend droeg of gewoon details van een bepaalde plaats nodig hebt, dan is Google lens alles wat je nodig hebt. Met de Google-lens kunt u niet alleen informatie krijgen over de dingen in uw foto's, maar kunt u ook alle tekst erin in verschillende talen vertalen. Volg de onderstaande stappen om meer te weten te komen over de Google-lens en hoe deze te gebruiken:

  • Er zijn veel manieren om Google Lens te gebruiken. U kunt Google-lens gebruiken vanuit uw Google Foto's-app, Google Assistance of zelfs vanuit uw Google-app. Om details van je foto's in Google-foto's te krijgen, open je eerst de Foto's-app op je Android-apparaat en selecteer je vervolgens een foto.
  • Klik op het Google-lenspictogram en u kunt nu de details en vergelijkbare producten zien zoals op uw foto's.
  • U kunt vergelijkbare producten vinden als uw foto huishoudelijke artikelen, boeken en dergelijke bevat. U kunt ook de details over de streepjescode in de foto krijgen, de details zoals telefoonnummer of adres op een visitekaartje opslaan. Krijg details over de boeken, evenementen, gebouwen, monumenten, planten, dieren en nog veel meer.
  • Als u tekst van een bepaalde afbeelding wilt kopiëren, tikt u op en selecteert u de woorden die u wilt kopiëren.
  • Om de details over uw omgeving en de objecten om u heen te vinden, houdt u de startknop van uw Android-apparaat ingedrukt en zegt u OK Google of Hey Google. Nadat de Google Assistent is gestart, kunt u op het lenspictogram klikken om Lens te openen.
  • Als alternatief, als u een pixeltelefoon gebruikt, opent u Google Camera en klikt u vervolgens op het pictogram Meer.
  • Selecteer de Google-lens en draai uw camera vervolgens naar het item.
  • Klik nu op het item of selecteer de tekst.
  • Selecteer het microfoonpictogram en klik vervolgens op een opdracht zoals wat dit is, hoe lang dit is, of voeg dit toe aan Google Keep.

Als je de lensfunctie van je Google-app wilt gebruiken, ga je eerst naar images.google.com vanuit de browser van je Android-apparaat. Zoek en selecteer vervolgens een afbeelding. Tik op het Google-lenspictogram en selecteer het specifieke item waarvoor u details wilt ontvangen. Wanneer u eindelijk klaar bent met Google Lens, kunt u op het pictogram Sluiten klikken om de pagina te verlaten. Meer hulp nodig bij uw Google Lens of andere services? Neem contact op met Google Klantenservice Nummer Nederland voor technische ondersteuning met betrekking tot al uw problemen met Google.