Belgium Nummer
Nederland Nummer +31-202256186

Hulp krijgen voor uw problemen met inloggen Google account

Wilt u een nieuw Google-account voor uzelf maken of heeft u hulp nodig met uw bestaande account? Wat het ook is, u kunt nu al uw zorgen opzij zetten, omdat we hier zijn om te helpen. Het maken van een nieuw Google-account is heel eenvoudig en u hebt hiervoor geen technische kennis nodig. Als u echter problemen ondervindt bij het maken van een nieuw account voor uzelf en wat hulp op prijs stelt, bent u bij ons aan het juiste adres. Geef hieronder zijn de stappen om Maak een Google account, volg ze zorgvuldig en als u problemen ondervindt met de procedure, neem dan contact met ons op voor hulp.

  • Ga naar www.google.com en klik op de knop Aanmelden in de rechterbovenhoek van het scherm.
  • Klik op de optie "Account maken" en vul alle gegevens in het aanmeldformulier in.
  • U moet uw voornaam, achternaam, gebruikersnaam, wachtwoord en geboortedatum in het formulier invoeren. Nadat u dit hebt gedaan, doorloopt u de Servicevoorwaarden en het Privacybeleid van Google en gaat u hiermee akkoord door het selectievakje in te schakelen.
  • * Zorg ervoor dat u een sterk en uniek wachtwoord maakt, zodat niemand het kan hacken of u het ook niet vergeet.
  • Klik op de optie Volgende stap, direct onder de optie "Ik ga akkoord met de voorwaarden van Google".
  • Uw account is succesvol aangemaakt en u kunt nu inloggen op uw account.

Kunt u zich niet aanmelden? Dit is wat u moet doen

Als u niet in staat bent Google-account in te loggen , raden we u aan een aantal dingen te regelen voordat u technische hulp inroept. Soms is het niet het probleem, maar slechts een fout dat u niet de juiste gebruikersnaam of wachtwoord invoert. In deze situatie wordt voorgesteld om de accountreferenties die u invoert opnieuw te controleren en als het probleem zich blijft voordoen, probeert u uw account te herstellen. Als u zich echter niet kunt aanmelden bij uw account, kunt u voor hulp contact opnemen met onze Google Account Inloggen experts. Voor nu kunt u de onderstaande stappen gebruiken om eenvoudig te weten hoe inloggen op Google-account .

  • Ga naar Google.com en selecteer vervolgens de optie Inloggen in de rechterbovenhoek.
  • Voer uw Google-e-mailadres in het gelabelde veld in en selecteer vervolgens Volgende.
  • Voer uw Google-wachtwoord nu zorgvuldig in. Zorg ervoor dat Caps Lock is uitgeschakeld en nadat u het juiste wachtwoord hebt ingevoerd, kunt u op Volgende klikken.
  • U wordt rechtstreeks naar uw Google-account gebracht en kunt elke Google-service gebruiken.

We hopen dat u bent aangemeld bij uw account en er geen problemen mee ondervindt. Als u echter nog steeds last heeft van uw account, kunt u dat doen Contact Google onmiddellijk voor hulp.