Belgium Nummer
Nederland Nummer +31-297728203

Hoe Importeer Je Direct Contacten Naar Je Google Account?

Google is het bedrijf dat internetgerelateerde diensten en applicaties ontwikkelt, dat diensten levert aan bijna alle sectoren over de hele wereld. Mensen hebben toegang tot de diensten van Google door gratis een Google-account aan te maken. Google-gebruikers kunnen de diensten van Google gebruiken om hun persoonlijke en organisatorische taken naadloos te beheren. Miljarden mensen maken gebruik van de betaalde services en tools van Google om hun bedrijf online te beheren. Google-gebruikers kunnen via Google Telefoonnummer in contact komen met het Google-help team en zo kennis maken met de applicaties en tools van Google.

Gebruikers met een Google-account krijgen 15 GB opslagruimte in de Google-cloud, gebruikers kunnen er hun foto's, documenten, bestanden en andere vertrouwelijke informatie in opslaan en gemakkelijk toegang krijgen tot de gegevens wanneer dat nodig is. Gebruikers van Google-accounts kunnen hun contactenlijstbestand importeren in hun Google-cloud door de procedure te volgen die in het onderstaande artikel wordt beschreven. Google-gebruikers kunnen hulp krijgen van het Google-klantenserviceteam als ze problemen ondervinden bij het uploaden van hun contactenlijst naar hun Google-account.

Stappen om contacten naar uw Google-account te importeren:

  • Open eerst een Chrome-browser op uw systeem en ga naar accounts.google.com.
  • Als je al bent ingelogd op je Google-account, krijg je de instellingenpagina van je account te zien.
  • Als u niet vriendelijk bent, voert u uw inloggegevens in en logt u in op uw Google-account.
  • Nu vindt u op de pagina met instellingen van uw Google-account de optie 'Mensen en delen' in het zijpaneel van de pagina, klik erop.
  • U wordt doorverwezen naar de beheerpagina voor contacten. Klik hier op de optie Contacten en ga naar uw Google Contact-boekpagina.
  • Kies de optie Contact maken in het linkerdeelvenster van uw scherm.
  • U vindt twee opties onder Contact maken, u kiest ervoor om meerdere contacten te maken omdat u contacten vanaf uw apparaat importeert.
  • Klik nu op het venster Meerdere contacten maken op uw scherm op de optie Contact importeren.
  • En klik op de 'Selecteer bestand' knop, kies nu het contactbestand van uw apparaat dat u wilt importeren en klik op de open knop.
  • Klik op de knop Importeren om uw contactbestand direct naar uw Google-cloud te importeren.

Google heeft goed opgeleide experts in het technische team, Google account gebruikers kunnen Google Klantenservice Nummer en oplossingen voor hun technische problemen oplossen.