Belgium Nummer
Nederland Nummer +31-297728203

Hoe de Google Chrome Profiel Fout op te Lossen, kon niet Correct Worden Geopend?

Heeft u problemen met uw Google Chrome-profiel, omdat u de foutmelding op uw scherm krijgt met de melding "Kon niet correct worden geopend?" En nu wilt u weten hoe dit probleem is opgetreden of hoe u dit zo snel mogelijk kunt oplossen? Dan moet je weten dat je gewoon op de perfecte plek zit en dat je hier binnen de kortst mogelijke tijd hetzelfde kunt doen. Het enige dat u hoeft te doen, is de gegeven instructies op de juiste manier doorlopen om de juiste resultaten te krijgen.

Hieronder vindt u de oplossingen om de Google Chrome-profielfout te verwijderen; je hoeft alleen maar de stappen te volgen zoals je wordt begeleid om dit te doen en je bent klaar met de fout:

  • Om de Google-fout op te lossen, moet u eerst Google Chrome afsluiten vanaf uw apparaat.
  • Om dit te doen moet je je computer openen.
  • En dan moet je de ‘Verborgen bestanden en mappen tonen’ opties AAN zetten in je Windows Verkenner.
  • U moet nu naar C: / Documents and Settings / (Gebruikersnaam) / Local Settings / Application Data / Google / Chrome / User Data / navigeren
  • Wanneer u zich dan op die weergegeven pagina bevindt, hoeft u alleen maar het bestand met de naam ‘Webgegevens’ te verwijderen
  • Eindelijk kun je eindelijk doorgaan en Google Chrome starten en dan zou de fout effectief moeten zijn opgelost.

Opmerking: als u, zelfs na het opnieuw opstarten, nog steeds met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd, is er mogelijk enige corruptie in uw gebruikersprofiel. Om het probleem op te lossen, hoeft u alleen maar uw profiel te verwijderen en een nieuw profiel te starten.

U zou nu het bovenstaande proces moeten beëindigen en we hopen dat de geboden oplossingen u hebben geholpen. Maar als u problemen ondervindt of hulp nodig heeft bij andere gerelateerde problemen, hoeft u alleen maar Bellen Google Kantenservice Nummer te gebruiken. En daarna krijgt u de hulp van de efficiënte technici die hoog opgeleid zijn en in staat zijn om u daarbij te helpen. En u hoeft er geen spijt van te hebben het team te hebben gebeld, want zij zullen u niet teleurstellen met het resultaat na afloop.