Belgium Nummer
Nederland Nummer +31-297728203

Hoe Verwijder Ik Snel Extensies Uit Google Chrome?

Google is een multinationaal technologiebedrijf dat internetgerelateerde diensten levert aan miljarden mensen over de hele wereld. Google-services omvatten online advertenties, cloudopslagservices, zoekmachines en vele andere applicaties. U kunt contact opnemen met de klantenservice van Google door Bellen Google Nederland om te rapporteren over de problemen waarmee u wordt geconfronteerd bij het openen van de Google-services en om advies te krijgen van experts.

Gebruikers van Google-accounts kunnen hulp krijgen van het technische ondersteuningsteam van Google om hulp te krijgen bij het oplossen van de technische problemen die optreden bij het openen van de Google-services. Soms blokkeren de extensies die aan uw Google Chrome zijn toegevoegd, u de toegang tot bepaalde websites of kunt u een inlogfout tegenkomen wanneer u probeert in te loggen op uw Gmail-account. Om deze extensies uit uw Google-account te verwijderen, kunt u hulp krijgen van het Google-ondersteuningsteam of de stappen volgen die in het onderstaande artikel worden vermeld. Google-klanten kunnen snel hulp krijgen bij het oplossen van hun problemen met hun Google-accounts en -services door gebruik te maken van de Google-klantenservice die beschikbaar is via onze verschillende ondersteuningskanalen. Het Google-klantenteam bestaat uit zeer ervaren agenten, ze begrijpen snel het probleem van Google-accountgebruikers en helpen hen om het onmiddellijk op te lossen.

Stappen om extensies uit Google Chrome te verwijderen:

  • Open uw Chrome-browser en voeg uw Google-account eraan toe.
  • Nu vind je in de rechterbovenhoek van je scherm drie puntjes, klik erop.
  • U krijgt een optiebalk, hier selecteert u instellingen.
  • Nu hebt u toegang tot de instellingenpagina, hier vindt u de extensieoptie aan het zijpaneel.
  • Klik op de extensies, u wordt naar de extensiepagina geleid.
  • Hier vindt u de verwijderoptie onder elke extensie, klik op verwijderen op de extensie die u uit Google Chrome wilde verwijderen.

Google-gebruikers kunnen ook de Google-ondersteuningschatfunctie gebruiken om hun problemen met Google-services te melden. Als u met experts op het gebied van klantondersteuning van Google wilt praten, kunt u gebruik maken van Contact Google Telefoonnummer en hulp krijgen van het ondersteuningsteam.