Belgium Nummer
Nederland Nummer +31-202256186

Download & Google Chrome Installer in een paar stappen

Google Chrome Installeren

Wilt u de Google Chrome-browser op uw apparaat installeren? Nou, het is een verstandige beslissing die je hebt genomen, omdat Chrome een van de beste browsers voor computers is die snel en gratis te gebruiken is. Hiermee hebt u met slechts één klik toegang tot al uw Google-services en is het sneller dan elke andere browser. U kunt Google Chrome op al uw apparaten installeren, inclusief Windows-computers, MacBook- en iMac-apparaten, Android-apparaten en zelfs iPhones en iPads. Meestal is Google Chrome al geïnstalleerd wanneer u het koopt, maar als u het niet op uw mobiel heeft; u kunt het eenvoudig downloaden uit de Play Store of App Store. Open hiervoor eerst de App Store van uw apparaat en zoek naar Chrome. Klik op de knop Installeren en wacht tot de toepassing op uw apparaat is geïnstalleerd. Op computers moet je dat doen installeren Google Chrome alleen door vanuit uw browser Google Chrome-installatiepagina te bezoeken.

Hoe Google Chrome Browser op uw computer te installeren?

Nou, als je problemen ondervindt bij het installeren van een Chrome-browser op je apparaat en wat hulp zou waarderen, dan is hier iets van je gebruik. Volg de onderstaande stappen en leer het browser Google Chrome installeren op uw apparaat:

  1. Allereerst bezoek https://www.google.com/chrome/ en klik vervolgens op de knop Chrome downloaden.
  2. Het installatiebestand van Chrome begint te downloaden, zodra het wordt gedownload, moet u het installeren. Klik op Uitvoeren om de installatie te starten.
  3. Nadat de browser op uw apparaat is geïnstalleerd, kunt u deze als standaard instellen als u dat wilt. Als u Google Chrome als uw standaardbrowser instelt, kunt u elke link of URL rechtstreeks vanuit elke willekeurige locatie in Chrome openen.

Als u problemen ondervindt met de bovenstaande procedure, kunt u contact opnemen met onze Chrome Downloaden windows 10 techneuten om hulp te krijgen. We zullen al uw problemen met betrekking tot de installatie en configuratie van Chrome oplossen zonder u ergens te bereiken.

Hoe Chrome op Mac-apparaten te installeren?

Het installatieproces van Chrome is bijna hetzelfde voor alle apparaten, of het nu Windows of Mac is. Maar toch als u problemen ondervindt en er hulp bij nodig hebt, kunt u de onderstaande stappen gebruiken:

  1. Ga naar de pagina Google Chrome Downloaden Mac en klik op de downloadknop.
  2. Open nu het bestand "googlechrome.dmg" en zoek het Chrome-pictogram in het geopende venster.
  3. Sleep de Chrome-toepassing naar uw map Toepassingen.
  4. Controleer desgevraagd uw beheerderswachtwoord en ga verder.
  5. Open Chrome en vervolgens Open Finder op uw Mac-apparaat.
  6. Klik op het pictogram Uitwerpen in de zijbalk aan de rechterkant van Google Chrome.

Nu bent u helemaal klaar en klaar om uw Chrome-browser op uw Mac-apparaten te gebruiken. Als u echter problemen ondervindt met uw Chrome-browser of de installatieprocedure, kunt u contact opnemen met onze Google Chrome gratis downloaden technologie en uw problemen meteen oplossen.