Belgium Nummer
Nederland Nummer +31-297728203

Hoe Browsegegevens Op De Juiste Manier Wissen Uit Uw Google Account?

We weten allemaal hoezeer we afhankelijk zijn van Google voor alles, zoals dingen doen in ons dagelijks leven, van het zoeken naar plaatsen, het verkrijgen van informatie over iets, het zoeken naar producten tot het leren van recepten, er zijn talloze redenen waarom we Google-services gebruiken, en Het behoeft geen betoog dat Google ons beter kent dan onze naaste mensen, omdat dit zoekplatform al onze zoekgegevens opslaat in de internetgeschiedenis en vaak wordt gebruikt voor doelmarketing. Telkens wanneer u applicaties of een online platform opent, krijgen we informatie en citaten over het product dat we op Google zoeken.

Onze zoekgeschiedenis helpt bedrijven om een ​​bepaald profiel te ontwikkelen om hun producten te targeten en het is soms erg vervelend en maakt ook geen deel uit van de deal waarvoor we ons hebben aangemeld tijdens het zoeken, maar we kunnen de schade op een bepaald niveau beheersen en Google Chrome-gebruikers kan gemakkelijk hulp krijgen van het Google Customer Care-team bij het wissen van hun browsegeschiedenis via Google Contact Nummer .

Google gebruikt meerdere manieren om de gegevens van zijn gebruikers bij te houden, maar er zijn manieren waarop we dit kunnen omslaan, zo niet volledig kunnen controleren. Gebruikers kunnen hulp en informatie krijgen van de medewerkers van de klantenservice om met meer privacy te browsen en om te beperken wat Google over u verzamelt. Het verzamelen van gegevens is een verborgen kost die gebruikers moeten betalen, aangezien er een aantal kosten zijn voor gratis browsen, aangezien Google hun activiteiten op dit bedrijfsmodel uitvoert.

Volg deze stappen om uw zoekgeschiedenis te verwijderen vanuit uw Google Chrome-browser

 • Open de Chrome-browser op uw apparaat
 • Ga naar de rechterbovenhoek en klik op meer
 • Klik op de geschiedenisoptie
 • Aan de linkerkant verschijnt een vak
 • Klik op browsegegevens wissen
 • Gebruikers kunnen kiezen hoeveel geschiedenis u wilt wissen in het vervolgkeuzemenu
 • Gebruikers kunnen er ook voor kiezen om alle browsegegevens in één keer te verwijderen
 • Klik op gegevens wissen en uw browsegeschiedenis wordt voor altijd gewist

Sommige gebruikers willen hun zoekgeschiedenis niet voor altijd wissen en willen dat deze deze beheert door deze een tijdje te deactiveren en opnieuw te activeren wanneer ze deze willen gebruiken voor zoeken. In dit geval kunnen Chrome-gebruikers hun zoekgeschiedenis enige tijd uitschakelen en u ook de mogelijkheid geven om de informatie te kiezen die Google moet opslaan.

 • Ga naar de Chrome-browser en ga naar de Google-activiteitenpagina.
 • Klik op de activiteitenbeheeropties.
 • Kies welke webservice van Google u wilt uitschakelen, zoals Web- en app-activiteit, Locatiegeschiedenis of YouTube-geschiedenis.
 • Kies uit de vakken die in het venster verschijnen.
 • Kies uw gewenste keuze.
 • Klik op Activiteit beheren in de secties waar u meer controle over wilt krijgen.

Hier in dit bovenstaande artikel hebben we alle mogelijke remediërende maatregelen genoemd om de browsegeschiedenis van Google te controleren en te verwijderen, en toevallig heeft elke gebruiker meer hulp nodig met betrekking tot eerder genoemde vragen of een dergelijk probleem, dan ons team van deskundige leidinggevenden van de klantenservice. Wij staan ​​altijd tot uw beschikking en Google-gebruikers kunnen contact met ons opnemen via Bellen Google Telefoonnummer . Ons ondersteuningsteam is altijd 24x7 365 dagen per jaar beschikbaar om u te helpen uw problemen snel en effectief op te lossen.