Belgium Nummer +31-202256186
Nederland Nummer +31-202256186

Google account herstellen met de eenvoudigste methode

Een geldig Google-account is verplicht voor autorisatie, authenticatie en toegang tot bepaalde Google-services en -applicaties. Met een Google-account hebt u toegang tot Gmail, Google+, Google Hangouts en Blogger. Als je een kanaal op YouTube wilt uitvoeren, is ook een account nodig. Met een geldig account komen gebruikers in aanmerking om een ​​openbaar toegankelijk Google-profiel te maken, om hun presentatie op verschillende producten van Google aan andere gebruikers te configureren. Een account kan worden gekoppeld aan de profielen van een gebruiker op verschillende sociale netwerkplatforms en websites voor het hosten van afbeeldingen. Zoals u kunt zien, bereikt u veel met één account, maar wat als uw Google-account zijn gegevens is vergeten of verloren ? Welnu, in dergelijke gevallen verliest u de toegang tot alle gekoppelde services en applicaties. Hoe dan ook, u moet het account herstellen om toegang te krijgen tot de gekoppelde applciation. Als u de toegang tot uw account bent verloren, bent u op de juiste plaats om het eenvoudigste en juiste proces voor Google Account Herstellen e mailadres te krijgen. In het onderstaande gedeelte krijgt u de mogelijke manieren waarop u de toegang tot uw profiel kunt terugkrijgen. Als een fout blijft bestaan, belt u ons op ons hulplijnnummer.

Herstel uw Google account met dit eenvoudige proces

Als u uw wachtwoord of gebruikers-ID bent vergeten of als u geen verificatiecodes kunt krijgen, volgt u de onderstaande instructies om het Google-account op te halen.

  • Klik hier om de herstelmethode voor uw profiel te starten.
  • Op de weergegeven pagina voert u uw e-mailadres in het gegeven veld in en klikt u op de knop Volgende.
  • Voer nu de laatste in die u zich herinnert dat u voor het account dat u wilt herstellen, op de knop Volgende klikt.
  • Voer de maand en het jaar in waarop u uw account hebt gemaakt en klik op de knop Volgende.
  • Maak op de weergegeven pagina een nieuw wachtwoord en voer dit opnieuw in het veld Bevestigen in.
  • Nadat u een wachtwoord hebt gemaakt, klikt u op de knop Volgende.
  • Klik op de pagina die wordt geopend op de knop Doorgaan.

Uw account is dus succesvol hersteld. Er zijn gebruikers die zich de e-mail-ID niet eens herinneren. Als u een van die gebruikers bent, klik dan hier en volg de instructies op het scherm. U hebt een contactnummer of het herstel-e-ID en de volledige naam van uw account nodig. Er kunnen andere redenen zijn om toegang tot uw account te verliezen, zoals profiel gehackt, uitgeschakeld, vergrendeld, gedeactiveerd, enz. Als Google account verwijderen is uw zorg, ongeacht wat de reden is achter het verlies van uw account, bezoek onze experts.

Bel ons hulplijnnummer voor de beste herstelmethode

Neem contact op met onze specialisten als u andere problemen ondervindt tijdens het herstellen van uw account of als er andere technische problemen zijn waardoor u problemen ondervindt bij het openen van uw account. De technici van wereldklasse en zeer ervaren technici zijn altijd beschikbaar bij de helpdesk van Google Klantenservice Nederland om u te helpen bij de beste herstelservices. U kunt ons ook bereiken via Live Chat-services of e-mailservices om direct antwoord te krijgen. Ons team zal u 100% tevreden stellen met de resultaatgerichte antwoorden. De technici helpen de klanten op een vriendelijke manier met gemak en comfort. Dus aarzel niet, bel en bespreek uw probleem met betrekking tot Google-account.